Gram od ponad 3 lat (wlasciwie to juz trzy i pol roku).
Gdyby ktos chcial sie zarejestrowac to moze z mojego linku referencyjnego (gdyby wam sie gra spodobala i chcielibyscie dokupic taki dodatek "plus" - ktory daje mozliwosc posiadania wlasnego herbu, ksiegi gosci i odatkowych statystyki. Nie ulatwia w zaden sposob gry. To wtedy dostane tego plusa za darmo na 10 dni * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *
Ja jestem fanem EVE-online ,gram w ta gre od ponad 2,5 roku...ale tak jak napisal studenciak trzeba umiec kontrolowac siebie i gre.
Pamietam...byly takie momenty ,ze gralem w ta gre po 16 h.dziennie (kiedy mialem urlop) .Faktycznie gry online uzalezniaja bardzo mocno ,szczegolnie gry ,w ktorych trzeba rozwijac skille aby "budowac" swoja postac-charakter a to niestety rozbudza apetyt na to aby byc najlepszym i dorownac konkurencji albo nawet ja przewyzszyc.
Koszt = czas!
Efekt.. moze byc rozny... ja zawsze twierdze ,ze bardziej zaawansowane gry ,w ktorych trzeba zmierzyc sie z 20-30 k ludzi albo i z milionami ucza nas czegos.
Jakby nie bylo wchodzimy w interakcje z innymi ludzmi a to zawsze naklania nas do wyciagania wnioskow ,a co za tym idzie do rozwijania wlasnej osoby.
Z ciekawosci wejde na ta strone zeby zobaczyc jak pilkarski menadzer wyglada .
Hmm grałem coś podobnego do sokker, ale to jednak nie to... lubie piłkę, ale takie wirtualne managery mnie nie przyciągają ;]
A to Eve to mmorpg a nie gra przez przegladarke(?).
Ja ez lubie takie typu gry gdzie trzeba rozwijać swoją postać :] Sporo gier mmorpg przeszło przez moj komputer
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum